Gå vidare till innehåll

🚚 Fri Frakt | 60 Dagars Returrätt

💜 185,000+ Lyckliga Användare

  Du behöver inte vara en mästare för att använda Silkly

  Du behöver inte vara en mästare för att använda Silkly
  Att raka sig kan vara trixigt, särskilt när det leder till irriterad och skadad hud. Men det finns en lösning – Silkly. Här är allt du behöver veta om hur du kan få en silkeslen hud utan problem.

  Varför Silkly är så bra?

  Att raka sig kan leda till många problem, som skärsår, irriterad hud och smärta. Men med Silkly är det annorlunda. Den är en revolutionerande produkt som använder nanokristall-teknik för en skonsam och effektiv hårborttagning.

   

  Hur du använder Silkly

  Enligt rekommendationer är det bästa att använda din Silkly på torr eller fuktig hud efter en dusch. Använd ett lagom tryck och gnugga Silkly på det önskade området i cirkulära rörelser. Det är viktigt att du gör det cirkulärt för att uppnå bästa resultat.

   

  Tips för att använda Silkly

  Om du applicerar kräm eller lotion innan du använder Silkly kan det förhindra att den fungerar effektivt. Så använd ingen kräm eller lotion förrän efter du använt din Silkly. För att hålla din Silkly fräsch och hygieniskt ren är det bästa att skölja av den med vatten efter användning. Det förhindrar att smuts samlas på produkten.

   

  Skonsam mot huden, effektiv mot hår

  Silkly är skonsam mot huden men ändå otroligt effektiv när det kommer till hårborttagning. Du kommer att älska det silkeslena resultatet från första till sista rakningen.

   

  Prova Silkly idag för att få en silkeslen hud utan problem. Det tar inte lång tid och är mycket lätt att använda. Vad väntar du på?

  Fri frakt

  Vi bjuder självklart på frakten

  30 Dagars Returrätt

  Älskar du inte Silkly? Med vår 100% nöjdhetsgaranti får du pengarna tillbaka!

  Silkeslent Resultat

  Exfolierar smärtfritt och friktionsfritt för en silkeslen finish