Gå vidare till innehåll

🚚 Fri Frakt | 60 Dagars Returrätt

💜 185,000+ Lyckliga Användare

  Hårborttagning har aldrig varit enklare!

  Hårborttagning har aldrig varit enklare!

  Möt Silkly - hårborttagning har aldrig varit enklare 

  Vi går mot varmare tider och många suckar och vet vad som väntar... ett ständigt krångel med att bli av med allt oönskat hår på kroppen för att nå dedär strand-looken många strävar efter. Här kommer den smidigaste och enklaste lösningen på det problemet - Silkly. 

   

   

  Vad är Silkly? 

  Silkly är en ny produkt som främjar hårfri hud. Inget mer krångel med rakhyvlar och ett mycket mer hygieniskt alternativ till rakning. Ett billigare alternativ också.  Och vem tackar nej till det? Denna produkt har utformats för professionell användning och för hemmet i samband med din egen personliga vårdrutin. Lätt att använda, skonsam mot huden och ger långvariga resultat. No more strawberry legs. 

   

  Varför ska du välja Silkly? 

  Silky är en produkt som är effektivare än en vanlig rakhyvel, du slipper skärsår och inga inåtväxande hårstrån. Du får snabbt ett fantastiskt lent resultat vilket ger en lyxig känsla, en känsla som är svår att uppnå vid användning av en vanlig rakhyvel. Lena ben, det finns ju nästan inget bättre. 

   

   

  Det blir dessutom inga skärsår vid användning av Silkly, vilket lätt uppstår när du använder rakhyvel. För hur många gånger har du inte råkat skära dig när du snabbt bara ska raka benen inför stranden? Och som det svider efteråt. Det finns det ingen risk att det blir om du använder Silkly. 

   

  Fri frakt

  Vi bjuder självklart på frakten

  30 Dagars Returrätt

  Älskar du inte Silkly? Med vår 100% nöjdhetsgaranti får du pengarna tillbaka!

  Silkeslent Resultat

  Exfolierar smärtfritt och friktionsfritt för en silkeslen finish