Gå vidare till innehåll

🚚 Fri Frakt | 60 Dagars Returrätt

💜 185,000+ Lyckliga Användare

  Anmäl Falsk Sida

  Viktig information om förfalskningar

   

  Vi har fått kännedom om att det har dykt upp många webbplatser som utger sig för att sälja Silkly-hårborttagare, ibland med betydande rabatter. Många av dessa webbplatser finns bara till för att stjäla kreditkortsinformation. Andra säljer billiga och osäkra kopior av vår produkt. Dessa förfalskade webbplatser och produkter är särskilt bedrägliga eftersom de har stulit våra upphovsrättsskyddade videor, bilder och innehåll samt påstår sig tillverka och sälja våra produktkonstruktioner. Dessa webbplatser gör aggressiv reklam på Facebook och Instagram och marknadsför betydande rabatter och omedelbara leveranser.

   

  Våra advokater följer med kraft upp varje brott mot vår immateriella egendom, men eftersom det är relativt lätt att skapa en ny webbplats är det troligt att nya webbplatser kommer att dyka upp även i fortsättningen. Köp endast från vår officiella Silklyskin-webbplats eller från utvalda återförsäljare. Du kan vara säker på att de enda sätten att köpa äkta Silkly® är från vår officiella webbplats Silklyskin.se eller från vår Silkly.co.uk -webbplats i Storbritannien.

   

  Anmäl Bedragare

  Hittat någon bedragare? Anmäl det till vår varumärkesskyddsavdelning nedan.

  Anmäl Bedragare

   

  Vad ska man göra om man har blivit utsatt?

  Om du är orolig för att du har blivit utsatt kan du skicka din orderbekräftelse till info@silkly.se så kan vi kontrollera om din beställning är äkta. Om du har blivit utsatt uppmanar vi dig att bestrida debiteringen via din bank eller Klarna. Vi har fått rapporter från andra som utsatts för dessa webbplatser att de har lyckats få tillbaka sina pengar genom att bestrida debiteringen. Din hjälp är avgörande för att få slut på dessa bluffsidor. Vårt team för immateriella rättigheter har lyckats stänga ner många av dessa webbplatser! Arbetet med att stänga ner dem är till stor del ett resultat av er, våra lojala följare, som rapporterat deras bedrägliga annonser till oss, till Facebook och till andra plattformar.

  Kan ni återbetala min kostnad?

  Eftersom dessa webbplatser inte på något sätt är kopplade till Silkly kan vi tyvärr inte behandla en återbetalning åt dig. Vi rekommenderar att du kontaktar din bank/betalningsmetod för mer information om hur du skaffar en återbetalning.

  Är mina bankuppgifter i fara om jag har beställt från en falsk webbplats?

  Kontakta din bank direkt om du har frågor om dina bankuppgifter. Vi rekommenderar att du följer deras rekommendationer för att hålla ditt konto säkert. Var också försiktig med nätfiske-e-postbedrägerier som du kan vara mottaglig för.

  Hur vet jag vad som är en legitim webbplats?

  Vi säljer inte våra varor genom någon tredje part - endast via den officiella Silklyskin.se -webbplatsen. Se alltid till att kontrollera webbadressen innan du beställer!

  Vad gör ni för att förhindra att detta händer?

  Vi presenterar regelbundet inlägg på våra sociala mediekanaler och bloggsidor med all relevant information för att skydda vår community. Vi har också ett dedikerat team som arbetar för att få bort alla falska annonser och bedrägliga webbplatser så snabbt som möjligt.

  Om du ser bluffsidor eller tvivelaktiga kopior som säljs, låt oss veta det genom att skicka ett mejl till info@silkly.se så undersöker vi ärendet. Vi kommer att kämpa för att skydda vår immateriella egendom och för att skydda våra lojala supportrar från att bli lurade av sådan oetisk och ofta olaglig verksamhet.

  Fri frakt

  Vi bjuder självklart på frakten

  30 Dagars Returrätt

  Älskar du inte Silkly? Med vår 100% nöjdhetsgaranti får du pengarna tillbaka!

  Silkeslent Resultat

  Exfolierar smärtfritt och friktionsfritt för en silkeslen finish