Gå vidare till innehåll

BLACK FRIDAY -50% | KOD: BF50

  Säkerhetsåtgärder

  Få mjuk hud med Silkly Hårborttagare Hej där, vackra! Vi vet hur mycket du ser fram emot att använda vår Silkly Kristall Hårborttagare. För att säkerställa att din hud förblir mjuk och len som alltid, vill vi ge några viktiga försiktighetsråd innan du börjar - eftersom din säkerhet alltid är vår högsta prioritet!

   

  Stickprov: Vad är det?

  Vi förstår att hårborttagning kan vara en viktig del av självvård för många. Dock vet vi också att att använda hårborttagningsprodukter för första gången eller att ha känslig hud kan leda till oönskade och potentiellt skadliga konsekvenser. För att säkerställa din säkerhet och välmående rekommenderar vi starkt att utföra ett stickprov innan du använder någon hårborttagningsprodukt. Ett stickprov innebär att applicera en liten mängd av produkten på en liten yta av huden och vänta på en eventuell reaktion. Detta enkla test kan hjälpa dig att undvika negativa reaktioner som kan leda till obehag, irritation eller ännu allvarligare problem. Vi förstår att att ta detta extra steg kan verka tidskrävande, men tro oss, det är bättre att vara försiktig än att vara ledsen. Din hälsa och säkerhet är våra högsta prioriteringar, och vi vill försäkra oss om att du får bästa möjliga upplevelse med våra produkter. Så om du är ny på hårborttagning eller har känslig hud, ta dig tid att utföra ett stickprov innan du använder någon produkt. Detta lilla steg kan spela en stor roll för att säkerställa en positiv och hälsosam hårborttagningsupplevelse.

  Så utför du ett Stickprov:

  För att utföra ett stickprov, använd Silkly på en liten del av huden på dina armar eller ben. Vänta minst 24 timmar och observera om det uppstår några reaktioner. Om du upplever rodnad, klåda eller svullnad är det troligt att din hud är för känslig för Silkly. Vi uppmanar dig att omedelbart sluta använda produkten och rådfråga en läkare om reaktionen kvarstår eller förvärras. Vi förstår att din hud är unik, och vi vill att du ska känna dig bekväm och trygg när du använder vår produkt. Så mycket som vi vill att du ska älska Silkly lika mycket som vi gör, kan vi inte riskera att skada din vackra hud!

  Tillämpliga områden Vår Silkly är säker att använda på olika delar av din kropp, inklusive knogarna, armarna, benen, bröstet och ryggen.

  Vi förstår att oönskad hårväxt kan vara ett frustrerande problem, och vi vill hjälpa dig att hantera det med enkelhet och effektivitet. Det sagt, vi vill säkerställa att du använder vår produkt på rätt sätt för att undvika eventuella risker eller obehag.

  För att använda vår Silkly korrekt, börja med att gnugga den i cirkulära rörelser på det önskade området med måttligt tryck. Observera att detta inte är en tvål, så du bör undvika att använda den som sådan.

  För områden med tuffare fläckar, som dina vrister och knän, rekommenderar vi att använda kraftfulla cirkelrörelser för att uppnå bästa resultat. Var dock försiktig och uppmärksam på ditt tryck.

  • Vi förstår att dessa områden ofta har känsligare hud än resten av vår kropp, och vi vill säkerställa att produkter som används där inte orsakar oönskad irritation eller obehag.

  • Även om vår enhet är säker och effektiv för de flesta kroppsdelar, uppmanar vi dig att vidta extra försiktighetsåtgärder och vara varsam när du använder den på dessa känsliga områden. Om du har några tvivel eller oro rekommenderar vi att du söker råd från en hälso- och sjukvårdsprofessionell.

  • Vi tror på att erbjuda högkvalitativa produkter som prioriterar din säkerhet och välmående, och det är därför vi delar denna information med dig. Vi vill hjälpa dig att fatta välgrundade beslut om din kroppsvårdsrutin.

  • Om du är osäker på om vår enhet är lämplig för ett specifikt område på din kropp, uppmuntrar vi dig att börja med ett litet stickprov att se hur din hud reagerar. Följ dessa instruktioner noggrant och undvik att överanvända produkten under en session.

   VI KAN INTE BETONA DETTA NOG

   På Silkly bryr vi oss om ditt välbefinnande och vill påminna dig om att om du känner något obehag när du använder vår Silkly, sluta använda den omedelbart.

   Vi förstår att varje individs hud är unik, och vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Därför vill vi uppmuntra dig att lyssna på din kropp och sluta använda produkten om du upplever någon smärta, obehag eller irritation.

   Om du känner några tecken på irritation, vidta snabba åtgärder för att förhindra ytterligare skada eller komplikationer. Rengör snabbt det drabbade området med mild tvål och vatten och applicera en lugnande salva som Aquaphor för att lindra eventuell smärta eller rodnad.

   Även om många människor får lindring från mindre irritation genom att följa dessa steg, förstår vi att varje fall är annorlunda, och det är viktigt att söka professionell medicinsk rådgivning vid behov. Därför uppmuntrar vi dig att följa upp med din läkare för att fastställa den bästa behandlingsplanen för din specifika situation.

   Vi är engagerade i att erbjuda dig högkvalitativa produkter som är säkra och effektiva, men vi prioriterar också din säkerhet och välmående. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om våra produkter eller deras användning.


   Är du redo att säga adjö till rakhyvlar och uppnå mjukare, mer strålande hud? Besök vår Hur man använder-sida för kompletta steg-för-steg-anvisningar om hur du använder vår Silkly.

   Vi förstår att det kan vara skrämmande att prova en ny produkt, så vi har inkluderat några användbara tips och tricks för att hjälpa dig att få ut det mesta av din Silkly-upplevelse.

   Vi vill att du ska känna dig trygg och bekväm när du använder vår produkt och uppnå bästa möjliga resultat.

   Om du har några frågor eller funderingar om vår produkt eller dess användning, tveka inte att kontakta oss på info@silklyskin.se. Vårt engagerade team är alltid här för att hjälpa dig och ge dig det stöd du behöver för att uppnå dina kroppsvårdsmål.

   Vi tror på att erbjuda transparent och omfattande information om våra produkter för att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut, så läs instruktionerna noggrant, följ stegen korrekt och notera eventuella försiktighetsåtgärder eller varningar som ges.

   Tack för att du valt Silkly, och vi ser fram emot att höra om din Silkly-upplevelse!

  Fri frakt

  Vi bjuder självklart på frakten

  30 Dagars Returrätt

  Älskar du inte Silkly? Med vår 100% nöjdhetsgaranti får du pengarna tillbaka!

  Silkeslent Resultat

  Exfolierar smärtfritt och friktionsfritt för en silkeslen finish